webshop

Prijavi  Zaboravili ste lozinku? Prijava novog korisnika!
Login
 

Koja je godina?

 

 

 
Štedite li energiju u Vašem domu korištenjem štednih izvora svjetlosti?

Ne
Da
Što su to štedni izvori svjetlosti?

 
 
Fotografija proizvoda
images/fotke/auto_slike/velike/00.jpgE14 60W B SPIR.

Fotografija sjedišta
E14 60W B SPIR.
Naziv (šifra): E14 60W B SPIR. (1231)

Opis: Za svjetiljke manjih dimenzija (uže), lampione
Proizvođačeva oznaka: (10828)
Barcode: 9004100578910
Grlo / sjedište: E14
Watt: 60 W
Volt: 230 V
Svjetlosni tok: lm
Boja (temperatura boje - k): 0 K
Trajnost: 1000 h
Dimenzije (vis x šir x dub-promjer): 97,0(35,0) mm
Specifičnosti: SvjeĆasta spiralna dekorativna žarulja
Pakiranje: 50 kom
 
Povratak
Povratak na skupni pregled
 
 
 
Printaj stranicu
Pretvori u PDF
  ... objašnjenje pojmova
 

Dostupnost: odnosi se na stanje artikla na skladištu i njegovu dobavljivost.

Obrtaj artikla: mjera je koja se odnosi na potražnju za artiklom i njegovu prodaju.

Watt (simbol W)
je izvedena SI-jedinica za snagu. Jedan watt je jednak jednom džulu (joule) u sekundi: za električnu struju jedan Watt je istovjetan: W=VxA (jedan volt puta jedan amper).

Volt (simbol: V) je mjerna jedinica SI sustava za električku razliku potencijala. Broj volti je mjera jakosti električnog izvora u smislu koliko je snage potrebno proizvesti za željenu jakost struje.

Svjetlosni tok predstavlja snagu zračenja koju emitira izvor svjetla u svim smjerovima. Ovo zračenje ljudsko oko vrednuje kao svjetlost prema krivulji osjetljivosti ljudskog oka. Jedinica za svjetlosni tok je lumen (Im). To je izvedena jedinica SI sustava - točkasti izvor svjetla ima svjetlosni tok od 1 Im kada u prostorni kut od 1 sr zrači jakošću svjetlosti od 1 cd.

Temperatura boje označuje boju izvora svjetlosti usporedbom s bojom svjetlosti koju zrači idealno crno tijelo. Temperatura idealnog crnog tijela u Kelvinima, pri kojoj ono emitira svjetlost kao mjereni izvor, naziva se temperatura boje tog izvora svjetlosti.
npr. Temperatura boje sunca (na crnom tijelu) je: 5800 k
Laička interpretacija temperature boje:
2700 - 3500k - žuto svjetlo (standarna žarulja sa žarnom niti)
4000 - 5000k - umjereno bijelo svjetlo
5800 - 6500k - dnevno svjetlo

 

... Izjava o odricanju odgovornosti - disclaimer  
 

Navedene cijene su BEZ PDV-a.

Jet Osijek d.o.o. konstantno razvija i poboljšava svoje usluge. Stoga su svi opisi proizvoda na ovome web mjestu i web shopu (e-trgovini) namijenjeni kao opći opisni vodič, te se ne može smatrati odgovornim za eventualne pogreške u opisu proizvoda. Povremeno možemo, u interesu razvoja usluge (proizvoda), promijeniti specifikacije, bez prethodne obavijesti ili javne objave.

Svi opisi na ovom web mjestu i web shopu (e-trgovini) predstavljaju samo opće pojedinosti proizvoda na koje se odnose te nisu ni na koji način obvezujući. Jet Osijek d.o.o. ne može prihvatiti nikakvu odgovornost koja proizlazi iz oslanjanja na opisne podatke navedene na ovome web mjestu i web shopu (e- trgovini) u razmjerima određenima zakonom.

Fotografije objavljene na web mjestu i web shopu (e-trgovini) dobivene su fotografiranjem ili preuzimanjem s Interneta, stoga Jet Osijek d.o.o. ne može garantirati podudarnost stvarnoga izgleda proizvoda i objavljene fotografije.

 
 
Katalog izvora svjetlosti Katalog auto-kamionskog programa autozarulja Katalog rasvjetnih tijela LED izvori svjetlosti i rasvjetna tijela