webshop

Prijavi  Zaboravili ste lozinku? Prijava novog korisnika!
Login
 

Koja je godina?

 

 

 
Štedite li energiju u Vašem domu korištenjem štednih izvora svjetlosti?

Ne
Da
Što su to štedni izvori svjetlosti?

 
- banner1

Poznati stari oblik, nova tehnologija!

Ovaj stari oblik u sebi krije novu tehnologiju i naravno štedi Vašu energiju... [Pogledaj brošuru]

 • Poznati stari oblik, nova tehnologija!

  Poznati stari oblik, nova tehnologija!

  Ovaj stari oblik u sebi krije novu tehnologiju i naravno štedi Vašu energiju... [Pogledaj brošuru]

 • Lepeza LED proizvoda

  Lepeza LED proizvoda

  Konačno pristupačniji LED izuzetnog oblika i performansi...
  [Pogledaj brošuru]

 • Širenje metal halogenog asortimana

  Širenje metal halogenog asortimana

  Osim smanjenja velicine samoga izvora svjetlosti, širi se i asortiman...
  [Pogledaj brošuru]

 • LED rasvjetna tijela

  LED rasvjetna tijela

  Savršenije svijetlo, dugi vijek trajanja, manji troškovi...
  [Pogledaj brošuru]

Zabrana standardnih žarulja
Europska regulativa o
"gašenju" standardnih
žarulja
  E-poslovanje
Zašto e-poslovanje
i webshop?
     
Na sastanku Ekodizajn Regulatornog odbora, država članica EU stručnjaci podržali su prijedlog Europske komisije za regulaciju postupno ukidanje žarulje sa žarnom niti s početkom 2009 i dorade na kraju 2012.

Provođenjem reguliranja prelaska na štedne žarulje (energetski učinkovite), građani EU-a će spasiti blizu 40 TWh (otprilike potrošnju električne energije Rumunjske, odnosno 11 milijuna europskih kućanstava, odnosno ekvivalent od godišnje proizvodnje od 10 elektrana od 500 megavata), što će dovesti do smanjenja od oko 15 milijuna tona emisije CO2 godišnje.
[..više]
 

Konstantno ulažemo znanje i tehnologiju pokušavajući tako pojednostavniti naše poslovanje, na obostrano zadovoljstvo. Želja nam je da VI kako poslovni subjekt pronađete informaciju u najkraćem mogućem roku, samo jednim klikom na www.jet.hr.

Naš webshop nije konačno rješenje, već sistem koji evoluira sa Vašim željama i zahtjevima, prateći Vaše napredovanje i poslovanje u stopu.
Ono što želimo je stvoriti nešto zajedničko sa našim parterima, vrijednost koja donosi komparativnu prednost upravo Vama.
Naš naglasak je uvijek na našem partneru.

 

 

Tungsram ... Početak TUNGSRAM imena
 

Tungsram je osnovan 1896. Mark Tungsram trgovina je registrirana u 1909. Riječ "Tungsram" je nastao iz engleskog i njemačkog imena volfram (Tungsten + Wolfram). Sa ovim imenom tvrtke htjela naglasiti da je vlasnik volfram žarulje patent odobren prvi u svijetu i činjenica da se sama bavi poslom rasvjete.

15. studenoga 1989 General Electric najavio svoju najveću investiciju nakon Drugog svjetskog rata. u Mađarskoj kupnjom 50% plus jedan udio kapitala Tungsram Rt.
Od tada, GE ulaže sto milijuna dolara u Mađarskoj u proizvodnji, tehnologiji, zaštita okoliša, osposobljavanje - u rasvjeti ali i u drugim područjima.

 

... General Electric - GE svijet General Electric
 

General Electric je rođen iz izuma prvi svjetski prihvaljive žarulje sa žarnom niti. Stoljeća kasnije, GE Lighting je još uvijek donosi svjetlost svijetu, razvoj novih tehnologija kao što su fluorescenti i LED diode, koji rade s većom efikasnošću, manje troškova i manja utjecaja na okoliš nego ikad prije.

GE Lighting je dio divizije kućnih aparata i rasvjete, koja se proteže preko cijeloga svijeta kao vodeća tvrtka u rasvjeti, sustavima i uslugama za komercijalnu, industrijsku i kućnu upotrebu. Tehnologija i inovativnost dio su poduzeća koji agresivno izlazi na tržište sa svojim proizvodima koji se odlično nose sa svim ekološkim zahtjevima sadašnjice.

 
 
Katalog izvora svjetlosti Katalog auto-kamionskog programa autozarulja Katalog rasvjetnih tijela LED izvori svjetlosti i rasvjetna tijela